‌​

BLOG

Güncel Kalın.

KAPIKULE'DE AKARYAKIT SATIŞI PAZARTESİYE KADAR YAPILAMAYACAK!

31.05.2018 (Dün) tarihi saat 11:45 itibari ile Kapıkule Sınır Kapısında akaryakıtın tükendiği bildirilmiş ve süreç hakkında bilgi paylaşımında bulunulmuştur.
 
Bugün (01.06.2018) itibariyle Derneğimize yapılan bilgilendirmede, Kapıkule'deki akaryakıt dağıtımı yapacak olan yeni kuruluşun ruhsatlandırma sürecinin henüz tamamlanamadığı ve bu nedenle hafta sonunda da akaryakıt satışının yapılamayacağı ihtimali bildirilmekle birlikte Kapıkule’ye yakıt tedarikinin en erken Pazartesi (04.06.2018) günü yapılabileceği bilgisi paylaşılmaktadır.
 
Bu gelişme doğrultusunda, taşımacı firmaların operasyonel faaliyetlerini hafta sonunda da akaryakıt dağıtım işleminin yapılamayacağı ihtimali doğrultusunda planlamaları önem arz etmektedir.
 
Daha önce yapılan bilgilendirme kapsamında, akaryakıt alarak Kapıkule Sınır Kapısından çıkış yapmak üzere bekleyen araçların ve gümrük işlemlerini tamamlayarak Kapıkule Sınır Kapısına gidecek araçların diğer sınır kapılarına yönlendirilmesi önem arz etmektedir.
 
KAPIKULE'DE BEKLEYEN GIDA YÜKLERİNİN DİĞER SINIR KAPILARINA YÖNLENDİRMELERİNDE, GİDİLECEK YENİ KAPININ GIDA YÜKLERİ İLE İLGİLİ YETKİLİ OLAN VE KONTROL VE ANALİZ YAPABİLECEK KAPILAR OLMASI GEREKMEKTEDİR.

Kaynak:http://www.und.org.tr

7/24 İletişim Hattı